TRESTLE HOMES ‘ EJER BYGGER SIT EVIGT HJEM NÆR LAKE HARRIET

Peter Crain, ejeren af Trestle Homes, er i boss-tilstand, da han fører en rundvisning i sit nye Lake Harriet house. “Josh, luk gardinerne.””Josh, Tænd lyset på 50 procent.””Josh, træk skærmene ned.”Og når gardinerne glider stille lukket, kommer loftslamper til live og skærme lavere, går han over til en lille sort skærm på væggen og introducerer Josh—hjemmets stemmestyrede automatiseringsassistent. Funktionen er en af mange, han havde set gennem årene som en bygherre og føjet til hans “det ville være dejligt en dag” mentale fil.

En dag kom, da Crain og hans kone fandt den rigtige ejendom i Fulton-kvarteret i Minneapolis, på en stille gade tæt på søen og nogle af deres foretrukne kaffebarer og restauranter. “Vi elsker dette område og var klar til at bygge et hjem for os,” siger han og henviser til tidligere ombygningsprojekter, der havde fokuseret på børnevenlige rum til deres tre sønner. Men, med drengene vokset, de var klar til at starte fra bunden med at skabe et hjem, der ville være så behageligt, når det bare var de to af dem, som det ville være, når et af børnene er ankommet til et forlænget ophold eller de modtog store grupper. (Jeanne kommer fra en stor familie, og helligdage kan omfatte 20-30 personer.)

At arbejde med InUnison Design, plus PKA Arkitektur Gabe Keller, principal/designer, og Ted Martin, AIA, de er designet lige nok hus for at opfylde deres behov med den enkelhed og elegance i dansk design—inspireret af en tur til København. Ydersiden har en lav profil, der passer godt sammen med kvarteret, med karakteristisk kalksten murværk Med et “romersk” snit (defineret af dets lange, slanke form), ekspansive vinduer og en forsænket veranda.

Interiøret er lyst, lyst og velorganiseret. Den glassed-in stue problemfrit forbinder til en udendørs terrasse via store 10-by-16-fods skydedøre, mens køkken og spiseplads har masser af plads til at hænge ud. Et skjult Butlers spisekammer er designet til at fungere som et andet køkken og skjule messer
mens underholdende.

Crains valgte at finde deres soveværelse på andet niveau, og huset har ikke en elevator. “Min oldemor Amelia boede, indtil hun var 98 år gammel i et hus med sit soveværelse på anden sal og vaskeriet i kælderen. Så jeg tror måske, at trinene holder dig sund, ” siger Crain. I soveværelset åbner dobbeltdøre på en lille gårdhave og grønt tag designet til at fange afstrømning. Installeret ved hjælp af forudplanterede bakker fyldt med hårdføre, pollinator-elskende sedumplanter, sænker det temperaturen på, hvad der ellers ville være et varmt, fladt tag og giver en smuk vista fra suiten.

Parret glæder sig over deres nye kvarter og hus og sætter “en dag” – filen til hvile. “Dette er vores sidste hjem,” siger Crain. “Vi planlægger at være her indtil slutningen.”

Skriv et svar