LANTERNE PÅ SØEN

Bachelor, virksomhedsejer, og tom nester, for hvem dette spektakulære, men alligevel rigtige størrelse moderne hjem blev skabt, arbejder hårdt og elsker at træne—fejrer derefter ved at underholde. Samarbejde tæt med klienten, Juster bygning & Remodeling og Mejselarkitektur formet dette 2,950 kvadratmeter tre-niveau hjem for at støtte, hvordan boligejeren bevæger sig gennem sin dag og aftener.

Jordoverfladen inkluderer to soveværelser, et bad og et træningsstudio pyntet med klientens avancerede udstyr. På åbent plan stueetagen, køkken, spisestue, og opholdsstue flyder problemfrit sammen under elletræ bjælker. Et hjemmekontor i nærheden af køkkenet er skjult bag brugerdefinerede kabinetter, der er oversvømmet i en mørkegrå emalje, mens master suite (også prale af brugerdefineret indbygget kabinet) også er i stueetagen til ophold på et niveau.

En skulpturel trappe sammensat af en stålbjælke og massive hvide egetræer flyder op til tredje niveau eller “sky lounge”—en glasboks, der åbner til et 500 kvadratmeter tagdæk og panoramaudsigt over S .eeney Lake og Minneapolis skyline. Dette underholdningsområde omfatter en bar med mere brugerdefinerede skabe og køleskabe.

Boligen ligger på et hjørneparti og tilbyder uhindret udsigt gennem vidder af glas på sine to primære facader—hvilket skaber en lanterneffekt om aftenen. Klædt i stuk og termisk behandlet sidespor, hjemmet er lige så meget et udstillingsvindue udefra som det er på indersiden. Den indvendige indretning inkluderer vægmaleri tapet, tryk på forskellige medier, der formidler hjemmets dynamiske forbindelser til byen og søen, farverige glasstykker og en smuk farvepalet forankret i neutrale og mørke gråtoner.

“Design og bygning af dette unikke hjem involverede et højt niveau af samarbejde,” siger Tim O ‘ Connor, ejer og rektor for Align Building & Remodeling. “[Ejeren] var meget involveret i designet, fra koncept til færdiggørelse. Samarbejde er virkelig, hvordan vi foretrækker at arbejde, med en teamtilgang, der sikrer, at alle forstår klientens mål lige fra starten.”

Mens konstruktionen blev sat på vent under pandemien, var O ‘ Connor i stand til hurtigt at spore bygningen, så klienten kunne flytte ind i den nye bachelor pad så hurtigt som muligt. Hjemmet understøtter ikke kun en følelse af genopfindelse for klientens nye livsfase, men design, kunst, finish og indretning afspejler også, hvordan han forestiller sig hjemmet til at inspirere ham—i både sit arbejde og personlige liv—hver dag.

Skriv et svar