KATE & TONY BECKERS NORDINSPIREREDE HJEM

Kate og Tony Becker har en masse energi-Kreative og ellers. Men de skal, i betragtning af at de ejer og driver tre virksomheder. Der er Kate Becker Fotografering; Nord Foto Campister, en flåde af fem vintage trailere eftermonteres som den sødeste foto kabiner, du nogensinde har set; og Fyrtræ, en ny bryllup og events center i udkanten af Cambridge, Minnesota.

Men parret købte eller arvede ikke bare det 12.000 kvadratmeter store mødested, de designede og byggede det ved hjælp af en arkitekt og underleverandører. Faktisk er mand-og-kone-duoen ikke fremmed for at skabe smukke rum fra bunden af. Deres første store projekt som nygifte? Opbygning af en moderne, gård-stil hjem på, hvad der tidligere var en hvedemark i Corcoran.

I dag optager huset kun et lille stykke af deres ejendom. For resten arbejdede de sammen med DNR for at udvikle et Bevaringsreserveprogram, installere indfødte planter, træer og buske for at forbedre vandkvaliteten og forbedre levesteder for fasaner, fugle, critters og meget mere. “Vi har travlt med vores forretninger, og når vi kommer hjem, vil vi bare slappe af,” siger Tony. “For os betyder det at være tæt på naturen.”

De designede deres hjem med masser af åben plads, hvid maling, genanvendte materialer og tankevækkende familieindslag overalt. Pejsen mantel og døre til Kates kontor er lavet af stald træ fra hendes bedsteforældres gård, mens hendes far og bedstefar gjorde de fleste af de lamper med remskiver, træ, og andre gård-fundet materialer. Malerier fra hendes bedstemor hænger på væggene. Når sandblæst og malet mat sort, lavede en rusten jernseng (som Kate mener er omkring 100 år gammel) en elegant tilføjelse til deres gæsteværelse. “Vi er en stram familie, og disse ting får mig til at føle mig forbundet med dem,” siger hun.

De splurged på glas harmonika døre til at skabe en forbindelse til deres fredelige udendørs landskab og gøre for en bred åben plads til underholdende i de varmere måneder. Udsigten er intet andet end blå himmel, vilde prærie, og lejlighedsvis kylling (parret har 15) darting ind og ud af de høje græs.

Så dejligt og afslappende som landskabet og dets dyreliv er, Tony siger, at den bedste del af et veldesignet rum, det være sig fotoboden, begivenhedscenter, eller deres hjem, er den glæde, det bringer andre. “Det er cool at skabe noget og så se den glæde, det bringer til dine gæster og familie,” siger han. “Det er virkelig specielt.”

Influencerne: Kate & Tony Becker

Hvad kan du lide at gøre for sjov i Corcoran?

Der er en rigtig lille sø lige syd for vores hjem, som vi vender os til, når vi har brug for en aften for at slappe af. Ingen er der nogensinde. Vi kaster kanoen oven på jeepen, og selvfølgelig kommer vores engelske setter Chevy altid med. Det er bare et andet sted for os at tage stikket ud.

Hvor finder du de sjove stykker i dit hjem og foto kabiner?

Vi laver faktisk en masse ting, fordi vi enten ikke kan finde dem, eller de er for dyre. Hvis vi ikke kan lave dem, henvender vi os til Etsy.

Hvad var din inspiration til design af fyrretræ?

Arkitekturen omkring de skandinaviske bjerge. Vi fandt billeder online, der viste masser af skarpe linjer, karakteristisk sort og træ udendørsbrug, og store vinduer. Det er tidløst udseende, og vi vidste, at det ville passe til vores Fyrretræsindstilling.

Tænker du allerede på dit næste forretningsforetagende?

Vi har altid tre til fem ideer flyder rundt på et givet tidspunkt. Vi har noget madlavning lige nu, men du bliver nødt til at komme tilbage om seks måneder for at finde ud af, hvad det er!

Skriv et svar