FRA UNDERGANG TIL STIGENDE TRIUMF

I et 1000 kvadratmeter stort rum kan James McNeal Architecture & Design (JMAD) fordybe dig i nogle af sine største feats i fortiden, nutiden og fremtiden gennem virtual reality-teknologi forud for tiden. To eksempler: Pier House i Orono og hvad holdet kaldte” The Speck ” i Deephaven.

Tro det eller ej, ingen af dem er blevet oprettet endnu, men begge viser lige, hvad firmaet kan gøre. Endnu bedre, disse større end livet gengivelser tillade fremtidige ejere til at gå rundt og tilføje deres egne specs og personaliseringer for når de bringer hjem til livet.

Molen Hus
Her skaber Orono lotets stejlhed en smuk udsigt over vådområderne og skoven, men det eliminerer også det meste af det ydre rum til landskabspleje. Jmad ‘ s løsning? Lav plads ud af ingenting med en 45-fods cantilever. For at komme til det løfter en 10 fods guillotindør lige op. Men for at se udsigten fra det fjerneste punkt, skal man glide ind i cantilever ‘ s lavvandede, solopvarmede pool.

Resten af huset er dannet med omhyggeligt placerede store stenmasser indpakket i glas, og hele strukturen er klar 6 fødder fra jorden. Mens de fire-person design team (som bestod af JMAD grundlægger og ledende arkitekt James McNeal og kolleger Angela DeCoux, Robert Hull, og Pamela Cariveau), der er udarbejdet hjem for at prale en åben grundplan, små detaljer som soffits holde strøm i huset, der er defineret.

“Det er 360 grader af sammensatte rum, og det føles bedre, når du bevæger dig gennem huset, fordi alt har en balance,” siger McNeal. “Vi har ikke det typiske landskab på en gård, men der er bestemt masser af pladser til børn at lege. Faktisk meget mere på grund af landets legesyge. Du er mere i skoven. Du er mere Sch .ei .isk Familie Robinson-lignende.”

Skriv et svar