FEM MINNESOTA KERAMIKERE DU BEHØVER AT VIDE

Har du nogensinde spekuleret på ansigterne bag dit yndlings krus eller sæt plader? Her, vi kigger på fem keramikere, der dypper ind og ud af ovnen for at gøre smukke, funktionelle stykker i Minnesota.

EN MANO
Navnet siger det hele: Louisa Podlich er dedikeret til at lave hver af sine stykker for hånd. En MANO samling af små, dekorative og funktionelle stykker varierer fra servietter og smykker indehavere til skeen hviler. Stykkerne kan være små, men de pakker et slag med farve og design. Lyse neonfarver, konfetti-lignende glasurarbejde, stænk af guld og regnbuer er blot nogle få eksempler på, hvad en mano har i vente. Podlichs imponerende stykker kan ses og købes fra hendes hjemmeside og Instagram-konto.

Adam Gruetsmacher
Når det kommer til keramik, Adam Gruetsmacher gør sit hjemmearbejde. Med en billedkunstuddannelse fra universitetet blev han sat på rette spor for at forfølge keramik. Denne St. Paul-baserede kunstner påtager sig en industriel, men geometrisk stil med jernrig stentøj for at fremstille fantastiske skåle, krus, dåser, og mere. Gruetsmacher anvender håndskårne geometriske designs på meget af sit arbejde for at tilføje et mere legende element. Jeff Gruetsmachers keramik kan købes i hans Etsy-butik og udstillinger i Tvillingebyerne. Se mere af Jeff ‘ s arbejde på hans Instagram-side og hjemmeside her.

Fringe & Fettle Keramik
Denne en-kvinde vis er et eksempel på, hvordan gør det, du elsker virkelig betaler sig. Joanna craves dedikation til subtilitet og form ses overalt i hendes porcelænstykker, inklusive kolander, mørtel og pestles, sovsbåde, og mere. Krags farvepalet består af pastellgrønne og lyserøde, lyse hvide og trækulgrå, så porcelænet kan være den sande stjerne i forestillingen. Det kan købes i hendes Etsy-butik og markedspladser inden for Tvillingebyerne. Hold dig opdateret med Fringe & Fettle på Instagram og dets hjemmeside.

Jeff Burger Pottery
Ingen gør det helt ligesom Jeff Burger, hvis talent og dygtighed gør hans træfyrede keramik stykker skiller sig ud. Arbejder ud af Farley, Burger begyndte sin keramikkarriere for sig selv-med det formål at lave stykker, som han personligt ville bruge. Burger ‘ s signatur stentøj består af lyse og livlige krus, blandeskåle og beholdere. Burger stopper dog ikke med kun Service—han bruger også metal, træ og ler til at lave hjemmeartikler som ukuleles, komfurer og meget mere. Burger ‘ s arbejde kan endda findes på forskellige kunstudstillinger i hele staten. Se, hvad Burger er op til på hans Instagram, eller se, hvornår hans næste viser vil være på hans hjemmeside på Jeff Burger Pottery.

Smørrebrød Keramik
Da kunstneren Francis Pineda-Fischers passion for keramik blomstrede i 2018. Denne Minneapolis-baserede kunstner kombinerer nu sin minimalistiske æstetik med hverdagsgenstande, som det ses i hans krus, plantageejere, og plader. Hvert stykke er lavet med omhyggelig opmærksomhed og fokus, sammen med interne glasurer og lokalt produceret stentøj ler. Følg med på Instagram her, og se mere af arbejdet på hans hjemmeside på sandwichceramic.com.

Skriv et svar