ET HJEM I MONTANA LODGE-STIL I DAYTON

Intet siger Montana lodge som et bindingsværk loft, og dette nye hjem i Dayton siger det eftertrykkeligt. Faktisk, Douglas gran bjælker, der spænder over det store rum loft var så stor huset skulle bygges omkring dem. “De kom med tog fra Montana og måtte sættes på plads ved hjælp af kraner,” siger Mark .illiams fra Mark D. .illiams Custom Homes.

Skamløs brug af naturligt træ, sten, og metal i hele hjemmet giver det en autentisk bjergfølelse-varm, komfortabel, og beboelig—perfekt til husejernes afslappede livsstil, et par med fire små børn.

Køkkenet er centreret på en sten-og træhaard, der ved første øjekast ligner en gammel jernovn, men faktisk er en metal backsplash med et praktisk grydefyldstof. Dual islands giver plads til forskellige aktiviteter såsom at spise, mad prep, og skolearbejde og er toppet med holdbart kvarts, der kan tage det hele. Knudret alder indsat kabinet har en varm og vestlig fornemmelse, der vil bære godt og forbedre med alderen. Detaljer som en håndsmedet kobbervask og buede vinduer tilføjer et strejf af romantik.

Genvundet træ fra Hugo-baserede manomin resa .n Timbers dukker op i mudroom og ejers suite i en lettere plet, der tilføjer variation, samtidig med at lodge-æstetikken styrkes.

Der blev lagt vægt på balancen i boligens interiør, hvor mere rustikke elementer sidestiller renere finish, møbler og masser af glas. “Vi brugte omhyggelig og rigelig placering af vinduer til at oprette forbindelse til udendørs og lindre noget af træets tyngde,” siger .illiams, der tilføjer, at hjemmet tog næsten to år at gennemføre. Gemt væk elektriske stikkontakter hjælpe med at minimere visuelle rod, og omfattende home automation reducerer behovet for paneler af afbrydere og drejeknapper. Men hovedfokus for designet var at skabe et familievenligt, sjovt rum-fra den afskærmede veranda med en sving og pejs, der har udsigt over baggårdspuljen til walalkout-kælderen med en bar, spilleborde og snekeglemaskine. Tankevækkende hånd som metalnetfronter på børnenes skabe i mudroom giver luft mulighed for at cirkulere og våde frakker tørre. Saysilliams siger, “Dette er et spektakulært hus for en familie, der elsker at tilbringe tid sammen og byde gæster velkommen.”

Skriv et svar