EN FEJLFRI, KYSTINSPIRERET BONDEGÅRD I LINDEN HILLS

Specialdesignet til en familie på fire af Ankerbyggere, denne Linden Hills oase blander problemfrit klassiske bondegårdsdetaljer med moderne elementer. Det færdige produkt? Et funktionelt hjem med en tankevækkende balance mellem indendørs-udendørs ophold og unikke funktioner, der giver et fremtrædende rum.

Jackie Thein, lead designer på Anker Bygherrer, siger boligejernes ultimative mål var skabelsen af et hjem, der passer til deres livsstil—en bolig med både arbejde-fra-hjemmet evner og evnen til at underholde familie og venner.

Fra et design perspektiv, selvom, husejere elskede den moderne bondegård stil. (Hjemmets kystnære inspiration og aspekter kom naturligt som husejernes smag udviklede sig.) Dette kan ses i den lysere farvepalet, flad-sort metal accenter og hvid eg gulve. Andre træelementer i hele hjemmet inkluderer brugerdefinerede bjælker af Manomin resa .n tømmer og skabe—inklusive en one-of-a-kind cigar humidor—af moderne designskabe.

Underholdende i hjemmet er en leg takket være hovedniveauets indendørs-udendørs koncept med en afskærmet veranda, der har en dobbeltsidet pejs. Familieværelset i kælderen er et andet hyggeligt samlingssted med en våd bar og Sub-Zeroero vin køleskab, samt opvarmede, polerede betongulve og en 9-fods brugerdefineret betonhylde, designet af St. Paul-baserede Stone TEC.

Bygning under toppen af pandemien påvirkede også hjemmets design. Med COVID-19 opstod der et nyt behov for et rum dedikeret til fjernundervisning. Konceptet fungerede glimrende i bonuspladsen på andet niveau med brugerdefinerede arbejdsstationer, lavet komplet med indbyggede hylder. “Vi var i stand til at sikre, at pladserne ikke kun var skræddersyet til deres smag, men også hvordan deres familie virkelig ville bo i dem,” siger Rachel Burbul, en anden Ankerdesigner.

“Vi er ikke i gang med at skabe cookie-cutter-hjem,” siger Thein. “Vi ønsker virkelig at sikre, at alt er designet perfekt til deres behov og ønsker.”

Skriv et svar