LANTERNE PÅ SØEN

Bachelor, virksomhedsejer, og tom nester, for hvem dette spektakulære, men alligevel rigtige størrelse moderne hjem blev skabt, arbejder hårdt og elsker at træne—fejrer derefter ved at underholde. Samarbejde tæt med klienten, Juster bygning & Remodeling og Mejselarkitektur formet dette 2,950 kvadratmeter tre-niveau hjem for at støtte, hvordan boligejeren bevæger sig gennem sin dag og aftener.

Jordoverfladen inkluderer to soveværelser, et bad og et træningsstudio pyntet med klientens avancerede udstyr. På åbent plan stueetagen, køkken, spisestue, og opholdsstue flyder problemfrit sammen under elletræ bjælker. Et hjemmekontor i nærheden af køkkenet er skjult bag brugerdefinerede kabinetter, der er oversvømmet i en mørkegrå emalje, mens master suite (også prale af brugerdefineret indbygget kabinet) også er i stueetagen til ophold på et niveau.

En skulpturel trappe sammensat af en stålbjælke og massive hvide egetræer flyder op til tredje niveau eller “sky lounge”—en glasboks, der åbner til et 500 kvadratmeter tagdæk og panoramaudsigt over S .eeney Lake og Minneapolis skyline. Dette underholdningsområde omfatter en bar med mere brugerdefinerede skabe og køleskabe.

Boligen ligger på et hjørneparti og tilbyder uhindret udsigt gennem vidder af glas på sine to primære facader—hvilket skaber en lanterneffekt om aftenen. Klædt i stuk og termisk behandlet sidespor, hjemmet er lige så meget et udstillingsvindue udefra som det er på indersiden. Den indvendige indretning inkluderer vægmaleri tapet, tryk på forskellige medier, der formidler hjemmets dynamiske forbindelser til byen og søen, farverige glasstykker og en smuk farvepalet forankret i neutrale og mørke gråtoner.

“Design og bygning af dette unikke hjem involverede et højt niveau af samarbejde,” siger Tim O ‘ Connor, ejer og rektor for Align Building & Remodeling. “[Ejeren] var meget involveret i designet, fra koncept til færdiggørelse. Samarbejde er virkelig, hvordan vi foretrækker at arbejde, med en teamtilgang, der sikrer, at alle forstår klientens mål lige fra starten.”

Mens konstruktionen blev sat på vent under pandemien, var O ‘ Connor i stand til hurtigt at spore bygningen, så klienten kunne flytte ind i den nye bachelor pad så hurtigt som muligt. Hjemmet understøtter ikke kun en følelse af genopfindelse for klientens nye livsfase, men design, kunst, finish og indretning afspejler også, hvordan han forestiller sig hjemmet til at inspirere ham—i både sit arbejde og personlige liv—hver dag.

TRESTLE HOMES ‘ EJER BYGGER SIT EVIGT HJEM NÆR LAKE HARRIET

Peter Crain, ejeren af Trestle Homes, er i boss-tilstand, da han fører en rundvisning i sit nye Lake Harriet house. “Josh, luk gardinerne.””Josh, Tænd lyset på 50 procent.””Josh, træk skærmene ned.”Og når gardinerne glider stille lukket, kommer loftslamper til live og skærme lavere, går han over til en lille sort skærm på væggen og introducerer Josh—hjemmets stemmestyrede automatiseringsassistent. Funktionen er en af mange, han havde set gennem årene som en bygherre og føjet til hans “det ville være dejligt en dag” mentale fil.

En dag kom, da Crain og hans kone fandt den rigtige ejendom i Fulton-kvarteret i Minneapolis, på en stille gade tæt på søen og nogle af deres foretrukne kaffebarer og restauranter. “Vi elsker dette område og var klar til at bygge et hjem for os,” siger han og henviser til tidligere ombygningsprojekter, der havde fokuseret på børnevenlige rum til deres tre sønner. Men, med drengene vokset, de var klar til at starte fra bunden med at skabe et hjem, der ville være så behageligt, når det bare var de to af dem, som det ville være, når et af børnene er ankommet til et forlænget ophold eller de modtog store grupper. (Jeanne kommer fra en stor familie, og helligdage kan omfatte 20-30 personer.)

At arbejde med InUnison Design, plus PKA Arkitektur Gabe Keller, principal/designer, og Ted Martin, AIA, de er designet lige nok hus for at opfylde deres behov med den enkelhed og elegance i dansk design—inspireret af en tur til København. Ydersiden har en lav profil, der passer godt sammen med kvarteret, med karakteristisk kalksten murværk Med et “romersk” snit (defineret af dets lange, slanke form), ekspansive vinduer og en forsænket veranda.

Interiøret er lyst, lyst og velorganiseret. Den glassed-in stue problemfrit forbinder til en udendørs terrasse via store 10-by-16-fods skydedøre, mens køkken og spiseplads har masser af plads til at hænge ud. Et skjult Butlers spisekammer er designet til at fungere som et andet køkken og skjule messer
mens underholdende.

Crains valgte at finde deres soveværelse på andet niveau, og huset har ikke en elevator. “Min oldemor Amelia boede, indtil hun var 98 år gammel i et hus med sit soveværelse på anden sal og vaskeriet i kælderen. Så jeg tror måske, at trinene holder dig sund, ” siger Crain. I soveværelset åbner dobbeltdøre på en lille gårdhave og grønt tag designet til at fange afstrømning. Installeret ved hjælp af forudplanterede bakker fyldt med hårdføre, pollinator-elskende sedumplanter, sænker det temperaturen på, hvad der ellers ville være et varmt, fladt tag og giver en smuk vista fra suiten.

Parret glæder sig over deres nye kvarter og hus og sætter “en dag” – filen til hvile. “Dette er vores sidste hjem,” siger Crain. “Vi planlægger at være her indtil slutningen.”

SE UDSEENDET: SCANDINAVIAN SOMMERHUS AF CHRISTOPHER STROM ARCHITECTS

Denne sommertiden Geta .ay af Christopher Strom Architects er en slank og diskret ode til moderne skandinavisk design. Nedfældet under tårnhøje træer, det nybyggede hjem—specialdesignet til to tomme nestere-er gemt væk på en privat, halvøen ved søen og beskyttet vådområde i det nordlige .isconsin. Den moderne, mørke metal ydre er smukt indrammet af varme træ soffits, mens wraraparound veranda lokker gæster til at nyde idyllisk udsigt fra alle sider. Efter længsel efter en året rundt oase, husejere har nu en rolig, fed, og harmonisk hjem, der blander strand bolig med treetop flugt.

Windows
Marvin Elevate i Ebony, Marvin Windowsindo ,s, marvin.com

Dør Surround
Richlite i sort diamant med Mølle Finish, Richlite, richlite.com

Korrugeret Metal Beklædning
UC-660 i Trækul grå, Firestone, firestonebpco.com

Dør Baldakin
Brugerdefineret glas baldakin, Netter s svejsning & fabrikation, netterswelding.com

Pyntede
Skifer BamDeck 4G bred komposit pyntede med glat Finish, Cali bambus, calibamboo.com

Stol
Moderondak 46″, 360fem Designs, 360fivedesigns.com

Rækværk
AS & D overflademontering med brugerdefineret træhætte, absolut fordeling, absolutedist.com

Etageadskillelsen
Fineline af Woodoodtone, Woodoodtone, woodtone.com

BÆREDYGTIGT 9 DESIGN + BUILD SKABER DET PERFEKTE PARTNERSKAB

“Bæredygtighed og luksus er kernen i det, vi gør,” siger Chad Hanson, administrerende general partner for Sustainable 9 Design + Build. For dem, der planlægger at købe et luksuriøst hjem, tilføjer han, “tænk ikke kun på fancy finish og højt design—tænk på, hvor meget energi huset vil bruge, og hvor sundt det er for de mennesker, der bor i det.”

Linden Træk, Bæredygtig 9’s nye træk hjem udviklingen med tre, side-by-side luksushuse, der integrerer Nul Energi Klar certificering fra det AMERIKANSKE Department of Energy (hvilket betyder den højeste grad af energieffektivitet i konstruktion og drift) og Indendørs airPLUS EPA-certificeringen med arkitektonisk unik, Skandinavisk design. Fordi hele bygningen er indpakket i kontinuerlig udvendig (Rock .ool) og indvendig isolering (sprøjteskum), opretholder boligerne ikke kun en stabil, afbalanceret temperatur inde, men de er også ekstremt stille. “Det er bestemt et plus i byen, “forklarer Hanson,” med trafik på gaderne og fly overhead.”

Og de flotte finish? “Vi undersøger alle de produkter, vi bruger,” siger Hanson. “Vi eliminerer 98 procent af toksinerne i traditionelle finish og møbler ved at specificere avancerede bæredygtige produkter. Det taler til den fremragende indendørs luftkvalitet i boligerne.”Boligerne har også ingen vedligeholdelse stående søm metaltag, højtydende mekaniske systemer og LED-lysarmaturer.

Nok med de se .ede ting. De tre to-niveau boliger har udsigt Linden Hills Park og har tagterrasse soldæk med spektakulær udsigt, samt en fælles baghave. Indvendigt skaber en moderne flydende trappe en dramatisk designerklæring. Hvert hjem kan også være udstyret med en elevator. På det øverste niveau af hver enhed er en rummelig suite med hvælvede lofter og en sydvendt tagterrasse.

“Linden ro.reagerer på et stærkt behov, vi følte på markedet for folk, der ønsker luksusvedligeholdelsesfri bolig, men ikke nødvendigvis 5,000 kvadratfod,” siger Hanson. Hvert af de tre hjem i Linden ro.er en ret størrelse 2,506 kvadratfod. “Disse hjem er perfekte til folk, der nedskærer, tomme nestere eller dem med små familier.”Hanson roser også den stadigt bekvemme beliggenhed. Ud over at parken på tværs af gaden, Linden Række er inden for gåafstand til Søen Harriet og dens trail system, cykelruter, og mange af Minneapolis’ top-restauranter og-kan-ikke-miss omgivelser.

“Der er ingen grund til at opgive bylivet og gangbarheden, når man vælger et luksushjem,” siger Hanson. “Linden ro.integrerer en luksus hjem-ejer mulighed og en nul-vedligeholdelse livsstil med en lille økologisk fodaftryk i et pulserende bykvarter.”

FRA UNDERGANG TIL STIGENDE TRIUMF

I et 1000 kvadratmeter stort rum kan James McNeal Architecture & Design (JMAD) fordybe dig i nogle af sine største feats i fortiden, nutiden og fremtiden gennem virtual reality-teknologi forud for tiden. To eksempler: Pier House i Orono og hvad holdet kaldte” The Speck ” i Deephaven.

Tro det eller ej, ingen af dem er blevet oprettet endnu, men begge viser lige, hvad firmaet kan gøre. Endnu bedre, disse større end livet gengivelser tillade fremtidige ejere til at gå rundt og tilføje deres egne specs og personaliseringer for når de bringer hjem til livet.

Molen Hus
Her skaber Orono lotets stejlhed en smuk udsigt over vådområderne og skoven, men det eliminerer også det meste af det ydre rum til landskabspleje. Jmad ‘ s løsning? Lav plads ud af ingenting med en 45-fods cantilever. For at komme til det løfter en 10 fods guillotindør lige op. Men for at se udsigten fra det fjerneste punkt, skal man glide ind i cantilever ‘ s lavvandede, solopvarmede pool.

Resten af huset er dannet med omhyggeligt placerede store stenmasser indpakket i glas, og hele strukturen er klar 6 fødder fra jorden. Mens de fire-person design team (som bestod af JMAD grundlægger og ledende arkitekt James McNeal og kolleger Angela DeCoux, Robert Hull, og Pamela Cariveau), der er udarbejdet hjem for at prale en åben grundplan, små detaljer som soffits holde strøm i huset, der er defineret.

“Det er 360 grader af sammensatte rum, og det føles bedre, når du bevæger dig gennem huset, fordi alt har en balance,” siger McNeal. “Vi har ikke det typiske landskab på en gård, men der er bestemt masser af pladser til børn at lege. Faktisk meget mere på grund af landets legesyge. Du er mere i skoven. Du er mere Sch .ei .isk Familie Robinson-lignende.”

ET HJEM I MONTANA LODGE-STIL I DAYTON

Intet siger Montana lodge som et bindingsværk loft, og dette nye hjem i Dayton siger det eftertrykkeligt. Faktisk, Douglas gran bjælker, der spænder over det store rum loft var så stor huset skulle bygges omkring dem. “De kom med tog fra Montana og måtte sættes på plads ved hjælp af kraner,” siger Mark .illiams fra Mark D. .illiams Custom Homes.

Skamløs brug af naturligt træ, sten, og metal i hele hjemmet giver det en autentisk bjergfølelse-varm, komfortabel, og beboelig—perfekt til husejernes afslappede livsstil, et par med fire små børn.

Køkkenet er centreret på en sten-og træhaard, der ved første øjekast ligner en gammel jernovn, men faktisk er en metal backsplash med et praktisk grydefyldstof. Dual islands giver plads til forskellige aktiviteter såsom at spise, mad prep, og skolearbejde og er toppet med holdbart kvarts, der kan tage det hele. Knudret alder indsat kabinet har en varm og vestlig fornemmelse, der vil bære godt og forbedre med alderen. Detaljer som en håndsmedet kobbervask og buede vinduer tilføjer et strejf af romantik.

Genvundet træ fra Hugo-baserede manomin resa .n Timbers dukker op i mudroom og ejers suite i en lettere plet, der tilføjer variation, samtidig med at lodge-æstetikken styrkes.

Der blev lagt vægt på balancen i boligens interiør, hvor mere rustikke elementer sidestiller renere finish, møbler og masser af glas. “Vi brugte omhyggelig og rigelig placering af vinduer til at oprette forbindelse til udendørs og lindre noget af træets tyngde,” siger .illiams, der tilføjer, at hjemmet tog næsten to år at gennemføre. Gemt væk elektriske stikkontakter hjælpe med at minimere visuelle rod, og omfattende home automation reducerer behovet for paneler af afbrydere og drejeknapper. Men hovedfokus for designet var at skabe et familievenligt, sjovt rum-fra den afskærmede veranda med en sving og pejs, der har udsigt over baggårdspuljen til walalkout-kælderen med en bar, spilleborde og snekeglemaskine. Tankevækkende hånd som metalnetfronter på børnenes skabe i mudroom giver luft mulighed for at cirkulere og våde frakker tørre. Saysilliams siger, “Dette er et spektakulært hus for en familie, der elsker at tilbringe tid sammen og byde gæster velkommen.”

KATE & TONY BECKERS NORDINSPIREREDE HJEM

Kate og Tony Becker har en masse energi-Kreative og ellers. Men de skal, i betragtning af at de ejer og driver tre virksomheder. Der er Kate Becker Fotografering; Nord Foto Campister, en flåde af fem vintage trailere eftermonteres som den sødeste foto kabiner, du nogensinde har set; og Fyrtræ, en ny bryllup og events center i udkanten af Cambridge, Minnesota.

Men parret købte eller arvede ikke bare det 12.000 kvadratmeter store mødested, de designede og byggede det ved hjælp af en arkitekt og underleverandører. Faktisk er mand-og-kone-duoen ikke fremmed for at skabe smukke rum fra bunden af. Deres første store projekt som nygifte? Opbygning af en moderne, gård-stil hjem på, hvad der tidligere var en hvedemark i Corcoran.

I dag optager huset kun et lille stykke af deres ejendom. For resten arbejdede de sammen med DNR for at udvikle et Bevaringsreserveprogram, installere indfødte planter, træer og buske for at forbedre vandkvaliteten og forbedre levesteder for fasaner, fugle, critters og meget mere. “Vi har travlt med vores forretninger, og når vi kommer hjem, vil vi bare slappe af,” siger Tony. “For os betyder det at være tæt på naturen.”

De designede deres hjem med masser af åben plads, hvid maling, genanvendte materialer og tankevækkende familieindslag overalt. Pejsen mantel og døre til Kates kontor er lavet af stald træ fra hendes bedsteforældres gård, mens hendes far og bedstefar gjorde de fleste af de lamper med remskiver, træ, og andre gård-fundet materialer. Malerier fra hendes bedstemor hænger på væggene. Når sandblæst og malet mat sort, lavede en rusten jernseng (som Kate mener er omkring 100 år gammel) en elegant tilføjelse til deres gæsteværelse. “Vi er en stram familie, og disse ting får mig til at føle mig forbundet med dem,” siger hun.

De splurged på glas harmonika døre til at skabe en forbindelse til deres fredelige udendørs landskab og gøre for en bred åben plads til underholdende i de varmere måneder. Udsigten er intet andet end blå himmel, vilde prærie, og lejlighedsvis kylling (parret har 15) darting ind og ud af de høje græs.

Så dejligt og afslappende som landskabet og dets dyreliv er, Tony siger, at den bedste del af et veldesignet rum, det være sig fotoboden, begivenhedscenter, eller deres hjem, er den glæde, det bringer andre. “Det er cool at skabe noget og så se den glæde, det bringer til dine gæster og familie,” siger han. “Det er virkelig specielt.”

Influencerne: Kate & Tony Becker

Hvad kan du lide at gøre for sjov i Corcoran?

Der er en rigtig lille sø lige syd for vores hjem, som vi vender os til, når vi har brug for en aften for at slappe af. Ingen er der nogensinde. Vi kaster kanoen oven på jeepen, og selvfølgelig kommer vores engelske setter Chevy altid med. Det er bare et andet sted for os at tage stikket ud.

Hvor finder du de sjove stykker i dit hjem og foto kabiner?

Vi laver faktisk en masse ting, fordi vi enten ikke kan finde dem, eller de er for dyre. Hvis vi ikke kan lave dem, henvender vi os til Etsy.

Hvad var din inspiration til design af fyrretræ?

Arkitekturen omkring de skandinaviske bjerge. Vi fandt billeder online, der viste masser af skarpe linjer, karakteristisk sort og træ udendørsbrug, og store vinduer. Det er tidløst udseende, og vi vidste, at det ville passe til vores Fyrretræsindstilling.

Tænker du allerede på dit næste forretningsforetagende?

Vi har altid tre til fem ideer flyder rundt på et givet tidspunkt. Vi har noget madlavning lige nu, men du bliver nødt til at komme tilbage om seks måneder for at finde ud af, hvad det er!

MINNESOTA BESLUTNINGSTAGERE: NATHALIE CARRIGAN AF ULD + TRÆ

Nathalie Carrigan er en af de producenter, der elsker processen så meget som det færdige produkt. Som uddannet fotograf og bogtryksdesigner lavede hun sit første vægtæppe for kun tre år siden, men i dag kan hendes arbejde findes i hjem over hele landet og endda på HGTVs ophold eller salg.

Hendes proces er detaljeret og fascinerende: hver gobelin begynder i woodoodshop, hvor Carrigan bruger lokalt fremskaffede, levende kant træ. Hun skærer, fly, sand, pletter, og forsegler træet; håndfarver en alpaca – og uldblanding af garn, anbringer derefter hver streng til en træplanke—et stykke ad gangen. Efter at trådene er placeret, hænger Carrigan hver gobelin til trimning og endelige detaljer.

BÆREDYGTIG 9 ‘ S MODERNE TILBAGETOG PÅ BALD EAGLE LAKE

Vi ønskede at være kabinefolk, men det fungerede ikke rigtig,” indrøm ejerne af Bald Eagle Lake ‘ s nyeste havnefront hjem. Parret havde købt en hytte for et par år siden, men deres travle tidsplaner gav dem ikke mulighed for at besøge så meget, som de håbede, og de endte med at sælge den. “Vi besluttede i sidste ende, at det bedste fra begge verdener ville være, hvis vi kunne nyde det søliv i et metroområde—specifikt i et samfund, hvor vi allerede havde opdraget vores familie.”

De to handlede i deres traditionelle håndværker for et fantastisk fire-sengs, fire-bad hjem ved Udfold arkitektur og bæredygtig 9 Design + Build, designet i virksomhedernes signatur “Minnesota moderne” stil og bygget kun 2 miles væk fra hvor deres tidligere hjem var placeret. Den nye bolig var beregnet til at være moderne, men alligevel funktionel, med naturlige elementer, der afbalancerer moderne komponenter, og for at maksimere udsigten over søen med hvælvede lofter, en åben grundplan, og masser af ekspansive vinduer.

“‘Minnesota Modern’ blander den woodoodsy følelse af at være op nord med nogle Pacific North .est påvirkninger,” forklarer Chad Hanson, administrerende general partner på Sustainable 9. “Det er varmt og indbydende og har den midtvestlige sensibilitet—det er ikke Moderne for moderne skyld, men funktionelt.”

Et godt eksempel er den to-etagers høje pejs i great room, som har en stenmur, der løber øst mod vest gennem hjemmet, bifurcating interiøret. “Væggen starter på forsiden af huset og fortsætter hele vejen til den afskærmede veranda ud bagpå, hvilket giver en problemfri forbindelse fra udendørs til indeklimaet,” siger Hanson.

Et andet eksempel er køkkenet, hvor brugerdefinerede krystal kabinetter og en vandfald-kantede ø tilføje chic stil, mens throughalk-through spisekammer skjuler rod pænt med en lomme dør. Den rigtig højt til loftet i den store stue og spisestue fremvise udsigt over søen og skovklædte værftet, som gør det flydende stål trappe, der fører op til master suite—et yndlingssted af ejerne tak til treetop udsigt, privat balkon, og en hyggelig læsning nook komplet med en sofa og el-pejs. “Jeg er en natugle og bogorm, og historisk set har jeg holdt min mand vågen ved at have min lampe på hele natten,” siger hustruen og griner. “Det vil være det bedste sted at krølle op med en bog.”

Andre faciliteter blev tilføjet med fremtidige behov i tankerne, herunder en juniorsuite på hovedniveau til aldring på stedet og garage med indbyggede opladningsmuligheder. Hjemmekontoret med udsigt over søen og nok plads til to viste sig at være et særligt heldigt valg i kølvandet på COVID-19-pandemien, ligesom fitnessrummet og saunaen på lavere niveau. Et par walalkout terrasser, tre-sæson veranda, og udendørs basketball halv-domstol sikre masser af underholdning områder at nyde.

“Bald Eagle Lake ser ikke mange nye byggehuse, og bestemt ikke mange, der har moderne arkitektoniske elementer,” bemærker Hanson. “Dette projekt var specielt, fordi det er ekstremt unikt for området. Og fordi det er sat op højere på en bakke og vender lige vest, vil solnedgangsudsigten være utrolig.”

EN FEJLFRI, KYSTINSPIRERET BONDEGÅRD I LINDEN HILLS

Specialdesignet til en familie på fire af Ankerbyggere, denne Linden Hills oase blander problemfrit klassiske bondegårdsdetaljer med moderne elementer. Det færdige produkt? Et funktionelt hjem med en tankevækkende balance mellem indendørs-udendørs ophold og unikke funktioner, der giver et fremtrædende rum.

Jackie Thein, lead designer på Anker Bygherrer, siger boligejernes ultimative mål var skabelsen af et hjem, der passer til deres livsstil—en bolig med både arbejde-fra-hjemmet evner og evnen til at underholde familie og venner.

Fra et design perspektiv, selvom, husejere elskede den moderne bondegård stil. (Hjemmets kystnære inspiration og aspekter kom naturligt som husejernes smag udviklede sig.) Dette kan ses i den lysere farvepalet, flad-sort metal accenter og hvid eg gulve. Andre træelementer i hele hjemmet inkluderer brugerdefinerede bjælker af Manomin resa .n tømmer og skabe—inklusive en one-of-a-kind cigar humidor—af moderne designskabe.

Underholdende i hjemmet er en leg takket være hovedniveauets indendørs-udendørs koncept med en afskærmet veranda, der har en dobbeltsidet pejs. Familieværelset i kælderen er et andet hyggeligt samlingssted med en våd bar og Sub-Zeroero vin køleskab, samt opvarmede, polerede betongulve og en 9-fods brugerdefineret betonhylde, designet af St. Paul-baserede Stone TEC.

Bygning under toppen af pandemien påvirkede også hjemmets design. Med COVID-19 opstod der et nyt behov for et rum dedikeret til fjernundervisning. Konceptet fungerede glimrende i bonuspladsen på andet niveau med brugerdefinerede arbejdsstationer, lavet komplet med indbyggede hylder. “Vi var i stand til at sikre, at pladserne ikke kun var skræddersyet til deres smag, men også hvordan deres familie virkelig ville bo i dem,” siger Rachel Burbul, en anden Ankerdesigner.

“Vi er ikke i gang med at skabe cookie-cutter-hjem,” siger Thein. “Vi ønsker virkelig at sikre, at alt er designet perfekt til deres behov og ønsker.”