BÆREDYGTIGT 9 DESIGN + BUILD SKABER DET PERFEKTE PARTNERSKAB

“Bæredygtighed og luksus er kernen i det, vi gør,” siger Chad Hanson, administrerende general partner for Sustainable 9 Design + Build. For dem, der planlægger at købe et luksuriøst hjem, tilføjer han, “tænk ikke kun på fancy finish og højt design—tænk på, hvor meget energi huset vil bruge, og hvor sundt det er for de mennesker, der bor i det.”

Linden Træk, Bæredygtig 9’s nye træk hjem udviklingen med tre, side-by-side luksushuse, der integrerer Nul Energi Klar certificering fra det AMERIKANSKE Department of Energy (hvilket betyder den højeste grad af energieffektivitet i konstruktion og drift) og Indendørs airPLUS EPA-certificeringen med arkitektonisk unik, Skandinavisk design. Fordi hele bygningen er indpakket i kontinuerlig udvendig (Rock .ool) og indvendig isolering (sprøjteskum), opretholder boligerne ikke kun en stabil, afbalanceret temperatur inde, men de er også ekstremt stille. “Det er bestemt et plus i byen, “forklarer Hanson,” med trafik på gaderne og fly overhead.”

Og de flotte finish? “Vi undersøger alle de produkter, vi bruger,” siger Hanson. “Vi eliminerer 98 procent af toksinerne i traditionelle finish og møbler ved at specificere avancerede bæredygtige produkter. Det taler til den fremragende indendørs luftkvalitet i boligerne.”Boligerne har også ingen vedligeholdelse stående søm metaltag, højtydende mekaniske systemer og LED-lysarmaturer.

Nok med de se .ede ting. De tre to-niveau boliger har udsigt Linden Hills Park og har tagterrasse soldæk med spektakulær udsigt, samt en fælles baghave. Indvendigt skaber en moderne flydende trappe en dramatisk designerklæring. Hvert hjem kan også være udstyret med en elevator. På det øverste niveau af hver enhed er en rummelig suite med hvælvede lofter og en sydvendt tagterrasse.

“Linden ro.reagerer på et stærkt behov, vi følte på markedet for folk, der ønsker luksusvedligeholdelsesfri bolig, men ikke nødvendigvis 5,000 kvadratfod,” siger Hanson. Hvert af de tre hjem i Linden ro.er en ret størrelse 2,506 kvadratfod. “Disse hjem er perfekte til folk, der nedskærer, tomme nestere eller dem med små familier.”Hanson roser også den stadigt bekvemme beliggenhed. Ud over at parken på tværs af gaden, Linden Række er inden for gåafstand til Søen Harriet og dens trail system, cykelruter, og mange af Minneapolis’ top-restauranter og-kan-ikke-miss omgivelser.

“Der er ingen grund til at opgive bylivet og gangbarheden, når man vælger et luksushjem,” siger Hanson. “Linden ro.integrerer en luksus hjem-ejer mulighed og en nul-vedligeholdelse livsstil med en lille økologisk fodaftryk i et pulserende bykvarter.”

Skriv et svar