BÆREDYGTIG 9 ‘ S MODERNE TILBAGETOG PÅ BALD EAGLE LAKE

Vi ønskede at være kabinefolk, men det fungerede ikke rigtig,” indrøm ejerne af Bald Eagle Lake ‘ s nyeste havnefront hjem. Parret havde købt en hytte for et par år siden, men deres travle tidsplaner gav dem ikke mulighed for at besøge så meget, som de håbede, og de endte med at sælge den. “Vi besluttede i sidste ende, at det bedste fra begge verdener ville være, hvis vi kunne nyde det søliv i et metroområde—specifikt i et samfund, hvor vi allerede havde opdraget vores familie.”

De to handlede i deres traditionelle håndværker for et fantastisk fire-sengs, fire-bad hjem ved Udfold arkitektur og bæredygtig 9 Design + Build, designet i virksomhedernes signatur “Minnesota moderne” stil og bygget kun 2 miles væk fra hvor deres tidligere hjem var placeret. Den nye bolig var beregnet til at være moderne, men alligevel funktionel, med naturlige elementer, der afbalancerer moderne komponenter, og for at maksimere udsigten over søen med hvælvede lofter, en åben grundplan, og masser af ekspansive vinduer.

“‘Minnesota Modern’ blander den woodoodsy følelse af at være op nord med nogle Pacific North .est påvirkninger,” forklarer Chad Hanson, administrerende general partner på Sustainable 9. “Det er varmt og indbydende og har den midtvestlige sensibilitet—det er ikke Moderne for moderne skyld, men funktionelt.”

Et godt eksempel er den to-etagers høje pejs i great room, som har en stenmur, der løber øst mod vest gennem hjemmet, bifurcating interiøret. “Væggen starter på forsiden af huset og fortsætter hele vejen til den afskærmede veranda ud bagpå, hvilket giver en problemfri forbindelse fra udendørs til indeklimaet,” siger Hanson.

Et andet eksempel er køkkenet, hvor brugerdefinerede krystal kabinetter og en vandfald-kantede ø tilføje chic stil, mens throughalk-through spisekammer skjuler rod pænt med en lomme dør. Den rigtig højt til loftet i den store stue og spisestue fremvise udsigt over søen og skovklædte værftet, som gør det flydende stål trappe, der fører op til master suite—et yndlingssted af ejerne tak til treetop udsigt, privat balkon, og en hyggelig læsning nook komplet med en sofa og el-pejs. “Jeg er en natugle og bogorm, og historisk set har jeg holdt min mand vågen ved at have min lampe på hele natten,” siger hustruen og griner. “Det vil være det bedste sted at krølle op med en bog.”

Andre faciliteter blev tilføjet med fremtidige behov i tankerne, herunder en juniorsuite på hovedniveau til aldring på stedet og garage med indbyggede opladningsmuligheder. Hjemmekontoret med udsigt over søen og nok plads til to viste sig at være et særligt heldigt valg i kølvandet på COVID-19-pandemien, ligesom fitnessrummet og saunaen på lavere niveau. Et par walalkout terrasser, tre-sæson veranda, og udendørs basketball halv-domstol sikre masser af underholdning områder at nyde.

“Bald Eagle Lake ser ikke mange nye byggehuse, og bestemt ikke mange, der har moderne arkitektoniske elementer,” bemærker Hanson. “Dette projekt var specielt, fordi det er ekstremt unikt for området. Og fordi det er sat op højere på en bakke og vender lige vest, vil solnedgangsudsigten være utrolig.”

Skriv et svar