VARM DIT INTERIØR OP MED BROOKE & LOU ‘ S 2021 FALL COLLECTION

Med varme sommerdage, der skifter til køligere efterår eftermiddag, kanaliserede Brooke & Lou grundlægger Bria Hammel hendes inspirationer-kombinationen af naturlige elementer og teksturer, siger hun—ind i designet af årets efterårskollektion. “Det inkluderer blandede metaller, en varm farvepalet og tidløse stykker, der vil vare ud over efterårssæsonen,” siger Bria Hammel, også grundlæggeren af hendes navngivne Bria Hammel Interiors designfirma. Ved at inkorporere forskellige stykker som kastepuder, kunst og Fau .planter i dit hjem, vil hvert rum—fra køkkenet til stuen og videre—føle sig meget mere hyggeligt og komplementært til den kommende sæson.

“Tidligere har vores efterårskollektioner lænet sig lidt mere moderne med en humørere farvepalet,” forklarer Hammel. “Jeg er virkelig begejstret for denne samling. Vi omfavnede vores afslappede traditionelle rødder, mens vi stadig inkorporerede disse hyggelige efterårs æstetik.”

Tjek nogle af Hammels yndlingsstykker i 2021 Fall-kollektionen her.

Fau Maple Ahorn Træ
Har du brug for et glimt af grønt, når temperaturerne vender? “Jeg bliver nødt til at sige, at min favorit er Fau.ahorntræet,” siger Hammel. “Jeg var så spændt på at finde dette stykke at tilbyde en anden mulighed for Fau.planter i hjemmet. Jeg elsker de varme toner træet tilføjer til et rum.”Køb her.

Con Cashay Cashmere kast i Ecru
“Når vi langsomt bevæger os til mere tid inde, får et rum til at føle sig varmt og indbydende virkelig alle følelser af fald,” siger Hammel. Nyd den bløde og luksuriøse fornemmelse af dette kaste tæppe, som du putte op denne sæson. Køb her.

Hvid Marmor Kæde
Denne hvide marmorkæde er et unikt stykke Hammels kollektion og tilføjer en gammel verdensfølelse og et neutralt designelement til dine overflader. “Det er et af vores yndlingsobjekter til øjeblikkeligt at hæve en bogreol eller et sofabord,” siger Hammel. “Denne marmorkæde er moderne og elegant.”Køb her.

Rattan-Indpakket Glas Kasse
“[A] rattan-indpakket træramme og vidåbne glaspaneler gør en god kasse til skaller og andre artefakter, mens du tilføjer et klassisk strejf af afslappet elegance til din styling,” forklarer Hammel. Køb her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.