Tilføj disse 30-dages mindfulness-udfordringer til din morgenrutine

Vi kunne alle bruge lidt mere mindfulness i vores liv. Men nogle gange føles det umuligt at foretage en reel ændring uden at afsætte masser af tid og kræfter. Det er her tredive dages udfordringer kommer ind. Ved at bryde op de måder, du kan påvirke din mindfulness i daglige aktiviteter, udfordringer gør store ændringer mere håndterbare. Her er seks mindfulness udfordringer at tilføje til din morgen rutine, fra meditere og doodling til at sprede venlighed, uanset hvor du går.

Hvis du vil arbejde på…

Meditation

Meditation er en fantastisk måde at starte din dag på. At lukke øjnene og tage dybe indåndinger kan hjælpe dig med at ødelægge, fokusere på det, der er vigtigt, og tjekke ind med dig selv om, hvordan du har det. Denne tredive dages meditationsudfordring fra Live Strong efterlader meditationsprocessen op til dig. Det eneste du skal gøre er at øge, hvor længe du mediterer med fem minutter hver anden uge. Ved udgangen af måneden vil du være vant til at meditere hver dag i femten minutter og føle dig meget mere centreret.

egenomsorg

Elsker ideen om at praktisere selvpleje, men ved ikke rigtig, hvor du skal starte? Denne tredive dages selvplejeudfordring fra Miss Mental tildeler dig aktiviteter, som du sandsynligvis allerede gør. Fra at lytte til dine fave podcasts til at skrive et brev til dit fremtidige selv, vil disse selvplejeopgaver hjælpe dig med at normalisere at tage tid ud af din dag til at forkæle dig selv. Hvis der er en, du ikke føler dig op til, kan du altid bytte den til en gentagelse af en anden dags opgave for at holde sig planmæssigt.

Tillid

Opbygning af din tillid niveauer behøver ikke at være svært. Følg tredive dages tillid udfordring fra ‘Hjerner, Hagesmække, og Biz,’ og du vil blive overrasket over hvor meget bedre du føler om dig selv i slutningen af måneden. Med easy journal beder og opfordrer til egenomsorg, denne udfordring er en garanteret tillid-booster du ikke behøver at stresse over. Bemærk skrivefejl på dag fem-det skal sige “Jeg føler mig glad, når ___.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.