SKULPTUR I MØLLEN DISTRIKT VED TRELLAGE-FERRILL STUDIO KÅRET TIL 2021 CODAAWARDS TOP 100

Minneapolis kunstnere Shawn Trentlage og Darcy Ferrill, af Trellage-Ferrill Studio, en glas – og metal-arts studio, der også arbejder i arkitektonisk design, blev for nylig udnævnt til 2021 CODAawards Top 100 for en æterisk skulptur, de er skabt til Baldakin, et Hilton-hotel i Minneapolis’ Mølle-Kvarter.

Den skulpturelle installation med titlen” sigt ” består af hundreder af 100-fods tråde af rustfrit kabel, hvorpå der hænges bronzedede og rustfrit metalliske firkanter. Installeret i lobbyen i den tidligere Advance Thresher / Emerson-ne .ton-bygning, fremkalder stykket billederne af mel, der falder fra en sifter til hyldest til Minneapolis’ historiske melfræsningsindustri. Bygningen blev for nylig omdannet til et hotel af DLR Group. Advance Thresher-bygningen blev bygget i 1900 og 1904 og har været på det nationale Register over historiske steder siden 1977.

Skulpturen svæver let i direkte kontrast til bygningens interiør af mursten og træ. “Samarbejdet mellem vores studie og designerne på DLR var ideelt,” skrev Trentlage og Ferrill i deres indsendelse til 2021 Codaa .ards. “De havde denne tidlige vision om enkle elementer, der faldt gennem det nye atriumrum, de udviklede inden for Tærskebygningen. Vi tog det koncept og løb med det og udviklede en række elementer, der er elegante og betydningsfulde uden at overvælde rummet.”

At blive kåret til CODAawards Top 100, siger Shawn Trentlage, “gav os et stort løft i energi mod vores nye projekter”, som omfatter en række skulpturer til en ny by Hilton hotel mærke kaldet Motto. “Vi har lavet skulpturelle installationer i 20 år, så modtagelse af codaa .ards top 100 anerkendelse foryngede os og bekræftede, at vi gør godt arbejde.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.