Sådan slår du varmen på din sommerkørsel

Sommer, solskin er vores *fave* når det kommer til ting som at bryde ud af din jean shorts, hoppe i poolen eller kommer til at få is med din enhed, men hvis du bor et sted, der bliver rigtig varmt om sommeren, tanken om at gå til en løbetur, kan lyde som tortur. Trodset fugtighed vil i sidste ende akklimatisere din krop til vejret, som vil betale sig i et hurtigere tempo, når temperaturerne køle ned i efteråret. S sweatyeaty summer miles kan stadig lyde som en smule træk, men vi har nogle tips til at slå varmen og komme i en *faktisk* godt løb i sommer.

Stol på os, en sort bomuld t-shirt er *ikke * den top, du ønsker, når du rammer stierne. Når du begynder at svede, stikker bomuld dig til dig, så du føler dig tynget og bare # ubehageligt. Fugttransporterende tanktoppe og sokker er lavet af polyester for at holde sved på det øverste lag af tøj og ikke sidde fast på din krop, hvilket gør dem perfekte til varme temps.

Kør tidligt

Løb om eftermiddagen, når temperaturerne er højest, vil føre til en træning, der føles super udmattende og kan føre til farer som varmeudmattelse. Vi får det—ingen *virkelig* ønsker at stå op klokken 5 om morgenen, men morgentimerne giver den bedste pause fra stærkt sollys. Indstil din alarm i nogen tid mellem 5 og 9 AM og start din fridag lige med en mile eller to i køligere temperaturer. Du kan gå lige tilbage i seng bagefter, det lover vi.

Hydrat

Vi er sikre på, at du har hørt igen og igen om vigtigheden af hydrering, men det er virkelig en af de vigtigste ting, du skal gøre hver dag. Du skal drikke vand før og efter dit løb, og hvis dit løb er ekstra langt, prøv enten at bære vand med dig eller planlægge din rute et eller andet sted med en drikkefontæne. Brug for nogle hydrering hacks? Vi støtter dig.

Hold dig væk fra veje

Asfalt og beton absorberer varme og udstråler den tilbage på dig. Skraverede cykelstier eller løbestier er en god start, og faktiske snavsstier gennem skoven er de fedeste af alle. Du kan også oprette din egen smule skygge ved at bære en baseball cap eller anden hat. (Vi elsker denne hestehale cap fra Blogilates!)

Genopfyld dine elektrolytter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.