RETREATILD RICE RETREAT: NYE SALMELA-DESIGNEDE BOLIGER OG FACILITETER ENGAGERER ALLE SANSER

Når det kommer til planer for deres bryllupsdag, Jen Gilhoi, ejer af Sparktrack Consulting, normalt skyr til sin mand, Tchad. Ikke for deres 20., selvom. Da mødet Heidi Zimmer i 2019, og vi forundredes over den tidligere Artspace executive ‘ s planer om at omdanne den tidligere Vilde Ris Restaurant i Bayfield, Wisconsin, til en “center for kunst og velvære,” Gilhoi havde været klar til at gå. Deres særlige dag var den perfekte undskyldning.

Under pandemien havde .immer ikke været inaktiv. Det var da hovedparten af transformationen fandt sted. Duluth arkitekt David Salmela, der havde designet Restaurantild Rice Restaurant og de første indkvartering på wellellness center, Rice Pod, var fuldt om bord. I løbet af 2020 blev alle Salmela-designede boliger bygget og møbleret.

Sammen med Ris Pod, hvor der er plads til to og har en veranda, indkvartering nu omfatter Treehaus, som har fire private suiter og fælles områder, og Reden, som har en king-size seng og separat opholdsområde med sovesofa og tekøkken. Det er her Gilhoi opholdt sig, vælger en personaleekend ” personlig tilbagetog.”(Også tilgængelig på Wildild Rice er en fuld, lokkende liste over “guidede retreats” ledet af bemærkede instruktører fra hele verden, der deler deres ekspertise inden for yoga, skrivning, fotografering, maleri, bevægelse, musik, smykkefremstilling, fiberkunst og mere hele året.)

Den virkelige trække, i det mindste for design-entusiaster har behov for tid væk i naturen, er det Salmela-designet hytter med deres lyse, blonde -, træ -, Skandinavisk-inspireret arkitektur og store vinduer med fantastisk udsigt over skoven. “Den perfekte placering i naturen, med en meget moderne fornemmelse og en lille hus slags oplevelse, fungerer så godt,” siger Gilhoi. “Vi havde masser af privatliv. Og den smukke træ korn af vægge og lofter, og vinduerne indrammer udsigten ind i skoven, var så afslappende.”

Parrets to-nat ophold inkluderet en rigelig bestemmelser kurv med lokal billetpris til morgenmad og frokost. Som saunaentusiaster, de havde et fugleperspektiv af den nye sauna og var klar til at hoppe lige ind, da den var ledig. Gilhoi udnyttede morningimmers morgen yogakurser, og parret glædede sig også over en ikke-alkoholisk håndværkscocktail-mi .ologisession og middag Wildild Rice ‘ s nye restaurant, NOVO.

En total fordybende oplevelse, siger Gilhoi, “vi følte det som om alle vores sanser var engagerede, og vi blev meget godt taget hånd om. Det var så åndeligt at være på et så roligt, kontemplativt sted i naturen, lige ved siden af Lake Superior, at dekomprimere og komme væk fra det hele.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.