REDAKTØRENS NOTE: LIVET PÅ VANDET

“Er vand vådt?”Det særegne, tilsyneladende indlysende spørgsmål udløste faktisk en viral debat på tværs af internettet under karantæne sidste år. (Til vores forsvar, Hvad skulle vi ellers gøre?) Mens en hurtig Google-søgning afslører, at folk fortsat har blandede synspunkter om dette emne, er en ting, vi forhåbentlig kan blive enige om, at mere end 70 procent af jordens overflade er opslugt i vand. Ifølge Bureau of Reclamation findes der dog kun 0,009 procent inden for søerne, der prikker vores samfund. Det betyder, at hvis fem gallon repræsenterede alt Jordens vand, ville ferskvandssøer kun tegne sig for en tredjedel af en teskefuld. Lad det suge ind.

I betragtning af, at statistik, sætte ned rødder i et sted, hvor flere søer er kun en kort trek fra vores hjem—undertiden beliggende i vores egen baghave—er en sjælden luksus. Personligt, jeg er heldig at have næsten to dusin inden for en 5-mile radius af min sydlige forstæder bolig. (Min mand siger, at hans favorit til kajak og fisk er Orchard Lake, men fortæl ham ikke, at jeg fortalte dig!)

Ikke alene er vores planets vand hjemsted for hundredtusindvis af kendte-og ukendte – arter af marine dyreliv, men det spiller også en afgørende rolle i vores egne hjem. Vi bruger vand til at tilberede vores måltider, rense vores tøj, vand vores græsplæner og haver, og mere. Ligesom vandets funktionalitet har utallige former, så gør designet af de boliger, vi bygger for at fejre det—fra moderne og eklektisk til klassisk og rustik, der er ingen mangel på stilarter, der matcher dens vidtrækkende alsidighed.

Denne designdiversitet er stolt udstillet i denne sommerudgave af Mid .est Home. Og selvom jeg ikke voksede op i en traditionel stil bolig på Lake Minnetonka eller cabin Geta .ay på Upper Gull Lake (begge findes på disse sider), blev jeg opvokset i en lille flodby langs den mægtige Mississippi. Til denne dag, jeg nyder muligheden for at besøge hjemmet, eller min bedstefars hytte på Split Hand Lake eller fars land nær Lake Pepin. Når jeg er der, fylder den tredjedel af en teskefuld min kop til randen.

Men jeg indrømmer, indtil jeg sammensatte dette spørgsmål, var jeg ikke helt klar over, hvor specielt det er at bo i dette herlige land med ikke 10.000, men 11.842 søer. Det var den blide påmindelse, jeg havde brug for for at forstå, hvordan vands livgivende egenskaber ikke kan måles eller kvantificeres-heller ikke de minder, det skaber, når man nyder tid i nærheden eller på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.