MID HOMEEST HOME ANNONCERER 2021 LUKSUS HJEM TOUR REDAKTØRENS VALG HJEM

Kravene fra dette års luksustur ramte vores team som et godstog. Med vores virksomheds andre begivenheder som Minnesota Monthly ‘ s GrillFest og Fine Spirits Classic, der finder sted bare uger før, føles det som om vi ikke har taget fuld ånde i måneder. Ligesom andre små, men mægtige hold, har konsekvenserne af den igangværende pandemi krævet, at vi kværner indhold i et frenetisk tempo, svarer på e-mails langt efter, at kontortiden er afsluttet, og planlægger (for ikke at nævne annullere) opkald og møder om et indfald. Men kom juli 30-den første dag luksus hjem Tour deltagere nød mulighed for at se, føle, og opleve vores 20.årlige begivenhed—vi alle kom til en klar enighed: det var det værd. Til denne dag, jeg er overrasket over, at vi bragte næsten 15.000 kræsne mennesker gennem dørene 16 multi-million-dollar hjem i de to Byer, metro og uden topping vores bedste år i Luksus Home Tour historie med mere end 40 procent.

Faktisk, den stolthed, jeg følte den fredag eftermiddag, er fortsat sammensat, da jeg har reflekteret over, hvad det virkelig betyder at have det bedste fra hjemmebranchen, sætte deres tillid og omdømme i vores hænder. Der er en vis vægt, der følger med det, men jeg tror ansvar og belønning er en pakkeløsning. Når jeg nærmer mig mit 1-års jubilæum ved roret i Mid .est Home, føler jeg det pres, da min rolle nu inkluderer opgaven med at vælge et hjem, der skal kaldes Editor ‘ s Choice.

At sige, at jeg pored over denne beslutning er en grov underdrivelse, da det bemærkelsesværdige arbejde, jeg var vidne til i år, var utroligt. For eksempel elskede jeg Hartman Homes’ Middelhavet-stil bolig i Hudson, bæredygtig 9 Design + Build’ s wateraterfront hjem i Hugo og Trestle Homes ‘ moderne mesterværk nær Lake Harriet. Men i sidste ende, jeg baserede denne beslutning på, hvad jeg følte i mit hjerte bedst repræsenterer den sande ånd i Midtvesten hjem.

Min 2021 Luksus Home Tour “Editor’ s Choice går til Nor-Søn Brugerdefinerede Builders’ California-inspireret flygte på St. Albans Bay—et hjem, der er storslået i både makeup og betydning, som håndværkere og små virksomhedsejere, der findes inden er årsagen til, at huset virkelig føles som hjem. Da jeg først turnerede i Green .ood—boligen og mødte Mollie (husejeren, der også fordoblet sig som indretningsarkitekt), havde alt—fra tapetet i stuen til backsplash på den våde bar-en historie. Kaffefaciliteter. Hukommelse. Det er noget jeg sætter pris på i design, og noget jeg tror tager et smukt hjem og gør det uforglemmeligt.

Da dette års lige så mindeværdige begivenhed langsomt glider ind i bagsiden, har jeg indset teksterne til Sara Jackson-Holmans 2012-spor, “godstog”, ironisk nok fange, hvordan jeg føler. Hun croons, “Hvad er lidt smerte, når du har så meget at elske?”Fordi på trods af den rimelige andel af tiff og forsøger gange at vi (ikke kun vores hold, men vores trofaste læsere, Luksus Home Tour-deltagere, ejere af små virksomheder, og alle andre) har samlet udholdt som for sent, vi holdt i den navn af passion, stolthed og engagement til vores elskede design-build-fællesskabet.

Og så føles det kun passende at dedikere dette mindesmærke luksus hjem Tour problem til dem, der holdt kæmper i det sidste 18 måneder for at fortsætte med at gøre, hvad de elsker hver eneste dag—selv når toget ikke stoppede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.