Hvad du behøver at vide om periode undertøj

Periode undertøj er det bedste bæredygtige menstruationsprodukt, du aldrig har hørt om. Selvom det måske lyder lidt underligt, er det faktisk et rent alternativ til puder, der ikke efterlader dig at føle (eller lugte) brutto. Her er svarene på dine presserende spørgsmål om periodeundertøj—fra hvordan man vasker dem til de bedste mærker at købe.

1. Hvad er periode undertøj?

Periode undertøj er som almindeligt undertøj—med et T .ist-det absorberer blod. Designet med flere lag til at væge væk fugt og forhindre lækager, det kan bæres hele dagen (ja, hele dagen) uden ubehag. Normalt lavet med bomuld og spande., det er designet til at se identisk med normalt undertøj uden ekstra bulkiness. Du kan vælge at købe superabsorberende undertøj til tungere dage eller bare bære dem på dine lettere dage.

2. Er det hygiejnisk?

Ja. Periode undertøj er designet til at være fugtbestandig, så der er en lav chance for lugt eller pletter. Derudover er der en 0% chance for toksisk Shock-syndrom, fordi periodeundertøj bæres eksternt, så du kan føle dig tryg og sikker på at bære dem. Sørg dog for at vaske dem kort efter hver brug for at sikre, at de er sanitære.

3. Hvordan rengør jeg det?

Først blødgør undertøjet i koldt vand for at fjerne overskydende fugt. Slip det derefter i vaskemaskinen på koldt ved hjælp af den blide indstilling. Prøv at vaske dem i en netpose ved hjælp af et duftfrit, mildt rengøringsmiddel. Bagefter skal du bare lufttørre dem. Nogle periode undertøj giver mulighed for maskintørring, men sørg for at læse de specifikke plejeanvisninger først. Korrekt rengøring kan hjælpe din periode undertøj sidste år.

4. Hvad er risikoen?

Nogle periode undertøj indeholder et kræftfremkaldende stof kaldet poly-fluoroalkyl stoffer (PFAs). PFAs hjælper med at absorbere fugt hurtigt, så de bruges nogle gange i undertøj eller vandtæt tøj. Mærker som Thin.testede positivt for PFA, men der er et stort udvalg af periodeundertøj, der har testet negativt.

5. Hvad er nogle gode muligheder?

Vi elsker Aisle, da de er et bæredygtigt, PFA-frit og køn inklusive brand, der sælger forskellige muligheder for forskellige dage på din periode. Prøv Kni.eller perioden Selskab for mere overkommelige muligheder, så godt. Begge mærker er også 100% PFA-fri og har periode undertøj lavet specielt til teenagere.

6. Er det bæredygtigt?

Periodeundertøj er en af de mest bæredygtige muligheder, når du administrerer din periode. Det bidrager ikke til noget plastaffald og kan hjælpe med at eliminere de 5-15.000 puder og tamponer,som en person bruger i løbet af deres levetid.

7. Hvad er fordelene?

Du kan bære periodeundertøj hele dagen eller natten uden at bekymre dig om lækager, lugt eller pletter. Derudover kan du spare hundreder af dollars og tonsvis af plast på deponeringsanlæg ved ikke at købe puder eller tamponer. Selvom periodeundertøj kan være en justering, kan du føle dig sikker på, at du vælger en budgetvenlig, miljøbevidst måde at styre din periode på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.