EN DAGLIGDAGS FLUGT PÅ ST. ALBANS BAY

Med tre børn, flere virksomheder og en lidenskab for at rejse, Mollie og Roy Krengel er ikke fremmede for det hurtige tempo i livet, og deres tidligere hjem placering i Minneapolis afspejler deres aktive livsstil i næsten et årti, før de to iværksættere var klar til et nyt hjem, med en ny stemning.

“Vi kom til et punkt, hvor vores liv følt mig så travlt, at vi var begyndt at hungre efter mere ro,” forklarer Jens, der grundlagde og kører Wildhive, en Twin Byer-baseret virksomhed, der tilbyder dans terapi oplevelser og retreats, og Vilde Bum, en global platform, hvor brugerne kan arrangere rejse guider. “Vi ønskede, at vores nye hjem skulle være placeret et sted, hvor vi kunne gå ind i byen, men også trække sig lidt tilbage og føle en følelse af ro.”

Parret fandt det perfekte sted: et stort, skovklædt parti i Green .ood på St. Albans Bay, beliggende i gåafstand fra centrum af E .celsior. Derefter, de havde bare brug for det perfekte hjem til at matche, og Nor-Son Custom Builders skabte det.

“Det føles meget større end dets 3.900 kvadratfod,” siger Nor-Son projektleder Brody Schmid om det moderne, organiske hjem i Californien. “Det er et hus på flere niveauer og er designet til at passe ind i konturerne af partiets temmelig stejle skråning—et fantastisk design af en af de bedste i byen, David Charle.Designs.”

Med en James Hardie beklædning med fyrretræ shiplap accenter på ydersiden og rigelige vinduer, hver bit af fire-seng, fem-bad hjem “var designet til at undslippe støjen, omfavne den ufuldkomne, og center omkring den fredfyldte udsigt over søen,” siger Schmid. “Masser af glas, naturligt træværk, organiske materialer og udendørs dæk og terrasser var alle integrerede dele af designet,” tilføjer han.

Mollie, der håndterede indretningen af hendes families tidligere hjem, tacklede det også her med en vision om at designe hvert rum til at være smukt, funktionelt og—frem for alt—afslappende. “En del af vores hjerter er på vestkysten i det nordlige Californien,” siger hun. “Området er så nede på jorden. Du føler dig afslappet i det øjeblik du kommer derhen, og vi ønskede at bringe noget af den feriestemning her.”

Interiøret er varmt og indbydende, kendetegnet ved en tidløs, minimalistisk stil og forbedret med en blanding af bejdset og emaljeret træværk. Enkle strejf af undervurderet luksus skaber fokuspunkter designet til at tilføje panache uden at konkurrere med udsigt over søen, såsom Den tresidede pejs, der deler det store rum fra køkkenet og de flydende trapper med kabelskinner og ahornblok. “Det var en fantastisk tilføjelse midt i bygningen,” siger Schmid, der henviser til trappen. “Metalrammen og åbne stigerør åbnede udsigt over hele huset.”

Infusion af deres nye rum med tankevækkende stykker, der fremkalder minder om deres eventyr over hele kloden, var også en prioritet. Håndlavede lamper fra Finland hænger over køkkenøen, en kunstnerisk klaverkrogvæg af Timber & Tulip klæder hovedindgangen op, og legende fliser fra Portland tilføjer et strejf af finurlig til den lavere niveau våde bar. “Jeg elsker at vende hjem og finde unikke stykker af lokale kunsthåndværkere, der minder mig om vores rejser,” siger Mollie. “Vi er så go-go-go i vores daglige liv, det er vigtigt at skabe et rum, hvor du kan tage et åndedrag, slappe af og få lidt pusterum fra verdens støj.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.