DEN TYNDE PÅ SIDESPOR: EN GO-TO GUIDE TIL AT VÆLGE DET PERFEKTE SIDESPOR MATERIALE

Valg sidespor til et hjem beliggende i Midtvesten handler om langt mere end bremse appel. Din sidespor funktionalitet er lige, hvis ikke større, betydning på grund af vores stadigt skiftende årstider-fra sommerens kvælende fugtighed til vinterens sub—zeroero temps.

Hvis du ønsker at opdatere din udvendige æstetiske, stoppe maling-hvert par år cyklus, eller blot tilføje værdi til dit hjem, investere i nye sidespor—uanset om manipuleret træ, fibercement, stål, naturligt træ, eller en anden mulighed—er en .in-.in for husejere. Faktisk tilbyder få ombygningsprojekter et lignende investeringsafkast, ifølge Remodeling ‘ s 2020 Cost vs. Value Report. USA ‘ s gennemsnitlige sidespor ROI? En utrolig 77,6 procent.

Men hvilken sidespor er det bedste valg til din bolig? Hvert materiale har fordele og ulemper, selvfølgelig, så det første skridt i at træffe en informeret beslutning er at bestemme, hvad der betyder mest for dig med hensyn til omkostninger, investeringsafkast, æstetik, vedligeholdelse, og mere. Trin 2? Fortsæt med at læse.

Fibercement
Ofte består af cement, fint sand, træfibre, og vand, fibercement er en af de mest holdbare og populære sidespor muligheder på markedet i dag—takket i vid udstrækning til dels James Hardie, en af Nordamerikas største sidespor producenter. “Den værdi, vi tilbyder husejere, er skæringspunktet mellem design og æstetik og funktionel ydeevne,” siger Marc Setty, direktør for marketing hos James Hardie. “Disse ting tilføjer varig skønhed, ikke? Vi leverer uendelige designmuligheder. Uanset om du er ude efter et traditionelt look eller et mere moderne, moderne hjem, er vores fibercementudvendige konstrueret til klima.”

Setty refererer til Hardie .one, et sidespor designet til specifikke temperatur-og fugtforhold, der afspejler behovene i boliger med koldt klima. Modstandsdygtig over for critters, revner, og forbrænding på grund af sin brandklasse i klasse A, Hardie siding anvender også en eksklusiv ColorPlus-teknologi til at give en prefinished mulighed med en bagt finish, der bekæmper falmning. Holdbarheden, lavt niveau af vedligeholdelse og optimal koldt vejr ydeevne fibercement forklare sin pris, som ifølge Setty, spænder fra $ 8- $ 14 per kvadratfod fuldt installeret. “Det koster mange penge, uanset hvilket produkt du går med,” siger Setty, ” men det er meget klart, hvorfor dette er et premiumprodukt.”

Sidesporet understøttes af en 30-årig ikke-prorated garanti, hvilket betyder, at værdien ikke afskrives over tid. “Værdien er lige så stærk i år 30 som i år et,” siger Setty. “Generelt vil du se [fibercementgarantier] overalt fra 30 til 50 år, men værdien vil falde hvert eneste år.”

Selvom fibercement ofte kritiseres på grund af dens vægt, siger Setty, at det er en ikke-bekymring for husejere: “det bliver tungere end naturligt træ og meget tungere end plast, men hvor ofte henter husejere faktisk sidespor?”påpeger han. “Langt størstedelen af tiden, du kommer til at arbejde med en dygtig professionel, der kommer til at gøre projektet for dig.”

Allura-som kan prale af en 50-års begrænset garanti og snesevis af farveindstillinger—er et andet fibercement sidespor mærke at overveje. Alternativer omfatter GAF WeatherSide, Nichiha, og Cemplank Cemboard. Afhængigt af den anvendte producent og installationsteknikker kan fibercement potentielt absorbere fugt, hvilket får den til at udvide sig og/eller trække sig sammen sæsonmæssigt.

Naturligt Træ
Foretrækker det mere traditionelle og rustikke udseende af naturligt træ? Godt elsket for sin alsidighed, naturlige skønhed, og søen-kabine æstetiske, naturlige træ sidespor muligheder køre farveskala fra cypress og Gran til hvid fyr. På trods af udbud, efterspørgsel og omkostningsproblemer er cedertræ stadig en af de mest populære træ sidespor muligheder på grund af dens holdbarhed.

“Cedar er guldstandarden for træ sidespor produkter,” siger Paul Mackie, cedar specialist med Real Cedar, den førende ressource og mærke bag Westernestern Red Cedar Lumber Association. Naturligvis langvarig, stabil (det bevæger sig ikke som andre træarter kan, forklarer Mackie), let, let at transportere og bæredygtig, “det er, hvad alle erstatninger forsøger at se ud,” siger han.

Hvad angår ulemperne ved naturligt træ? “Alt udenfor er fjenden, som fugt og sollys,” siger Mackie. “Og der er ingen garantier på træ sidespor, men hvad du har i stedet er bevist ydeevne. Du kan få en 25 – Til 30-års garanti på fabriksanvendte finish.”Derudover vil naturligt træ sidespor kræve vedligeholdelse (tænk skrabning, malerarbejde, restaining og recaulking) for at forlænge levetiden. Det er måske ikke så modstandsdygtigt over for skader som andre muligheder, men det er nemt at installere, giver beskyttelse, du kan stole på, og har et udvendigt udseende, du vil elske.

“Den primære ting, der driver efterspørgslen efter cedertræ, er dens naturlige skønhed,” siger Mackie. Denne efterspørgsel er i det mindste tredoblet siden begyndelsen af pandemien, tilføjer han, hvilket fører til øgede priser: “prisen på træprodukter stiger markant, og det er resultatet af en voksende efterspørgsel og overkommelige finansieringsrenter. Det er et premiumprodukt og sælger til præmiepriser.”

Vestlige røde cedertræ og andre naturlige træ sidespor muligheder er fordelt af Bluelin.i Aitkin, Duluth, og Minneapolis; Weeeekes Forest produkter i St. Paul; og Midtvesten tømmer i Stillwaterater. Det kan også købes fra forskellige boligforbedringsbutikker (som Lo .es) på tværs af T .in Cities metro. Kig ind SBC Cedar og Shakerto .n for cedar shake helvedesild, eller besøge din lokale pil bygning Center for yderligere cedar sidespor muligheder.

Manipuleret Træ
Designet til at efterligne det klassiske, ofte ønskede udseende af naturligt træ, konstrueret træ kommer uden ulemperne. LP SmartSide sidespor og trim produkter, for eksempel, er fremstillet i Minnesota og bruger en proprietær SmartGuard proces at gøre sidespor en stærk, slidstærkt materiale. “Det giver modstand mod skader fra fugt, termitter og svampe,” forklarer David Klarich, national business development manager med LP Building Solutions. “Det er en kombination af harpiks, voks og overlejringer. Vi tager et træprodukt og gør det virkelig holdbart ved at nedbryde det og genopbygge det sammen igen.”

Som et resultat supplerer LP ‘ s ydeevne, autentiske udseende og teksturerede cederkornmønstre ikke kun enhver stil og størrelse i hjemmet, men giver også beskyttelse året rundt. LP ‘ s garantier indebærer det samme:” på nogen af vores sidesporprodukter har vi vores 5/50 garanti, ” siger Klarich. “De første fem år er en altomfattende arbejdsgaranti og inkluderer materialer, rive af, alt. Hver enkelt komponent er dækket. Derefter, op til 50 år, det er en Materiale-kun, forholdsmæssig garanti, ” fortsætter han. “Vores e .pertfinish prefinished produkt (fås i 16 farver) har en ekstra 15-års maling garanti samt.”

Ifølge både Klarich og Cost vs Value-rapporten har hardboard sidespor muligheder som engineered woodood nogle af de bedste ROI. “Engineering woodood har enten været No. 1 eller No. 2 stedet på denne liste i de sidste mange år,” siger Klarich.

Selvom konstrueret træ er stærkt og utroligt modstandsdygtigt over for slag, kan enhver udvendig skade forårsage potentiel hovedpine, da sidesporet (afhængigt af din producent og installationsteam) kan kæde, hvis det absorberer fugt. Derudover kan periodisk rengøring også være påkrævet—LP foreslår visuelt at inspicere det konstruerede træ mindst en gang om året og rengøre det med mildt rengøringsmiddel og vand.

Vil du have et alternativ? Tru andood og K .p (som består af 100 procent pre-consumer genbrugt træ) tilbyder også høj kvalitet manipuleret træ sidespor muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.