DEN KLASSISKE RALPH LAUREN

Da Annie farvande var klar til at opdatere det indre af sit byhus, hentede hun inspiration ikke fra Instagram eller Pinterest, men fra sit eget liv og minder. Og fordi farvande er eneejer og beboer af hendes tre-etagers enhed nær Lake of the Isles, hun havde den sublime oplevelse af kun at behøve at behage sig selv.

“Det vidunderlige ved at designe for en er, at du er i stand til at gå dybere ind i at forstå, hvem den person er, og hvad de har brug for fra rummet,” siger Prospect Refuge Studio ‘ S Victoria sass, designeren, der arbejdede på projektet. For farvande betød det lag af bekvemmeligheder-værelser podet med værdsatte genstande og hyggelige møbler, der afspejler forskellige faser i hendes liv og får hende til at føle sig omgivet af kære og glade minder.

Rækkehuset havde et godt layout, men nogle af finishene var dateret, og hovedniveauet var mørkt. “Alt var fint, men jeg har boet her i 13 år og bruger næsten aldrig stuen—det var bare ikke meget indbydende,” husker farvande. En nonprofit-direktør, der arbejder lange timer, hun betragtede opgraderingen som både en god investering og en belønning—en afspejling af, hvor hun er i sit liv.

Da Sass gjorde sin første gennemgang, hun bemærkede, at farvande, en college engelsk major, havde en masse bøger og et stort antal mindesmærker og antikviteter. “Vores sind gik til sæt fra Nora Ephron-film som’You’ ve Got Mail ‘ —kvindecentreret, eklektisk og lidt lurvet chic,” siger Sass og tilføjer, at holdet også kanaliserede klassiske Ralph Lauren og Laura Ashley med blomster, smøragtige farver og bløde former.

Byggeriet var begrænset til at genopbygge en dateret Trappe og ombygge hjemmets to pejse med mere elegante materialer—grå marmor i stuen og træpaneler i det primære soveværelse. Farvande elskede, hvordan de viste sig, og besluttede at få nye gasforinger installeret, så nu er de også let at bruge.

En stol og skammel, der tilhørte farvands bedstemor, har nu stolthed i det ene hjørne af stuen. Hun havde opbevaret stykkerne i årevis og håbede, at dette kunne være muligheden for at bringe dem ind i hendes hjem. Sass havde den beskedent skalerede stol restuffed og polstret i en grøn, blomstret stof, men forlod scuffs og slid mærker på arme og ben—taktile spor af sin historie. Gemt bag stolen er en ny brugerdefineret reol fra Rovan håndlavet med glasdøre og messingdetaljer. Det indeholder mange af vandets bøger og yndlingsgenstande, herunder en lille rød lædermus—en påmindelse om hendes barndomskærlighed. En Fraktur folkekunst print afleveret fra sin bedstefar hænger over pejsen.

Matchende grønne gardiner maskerer størrelsen og formforskellen på en glasdør og et vindue, der deler en væg i det største opholdsstue—et smart trick, der får begge til at se større ud. Et vintage uldtæppe med stænk af lyserød, blå, og grøn sidder oven på en større, budgetvenlig sisal-version, og kombinationen giver området dybde og varme.

Farvands sande lykkelige sted er hendes soveværelse, og her, siger hun, Sass ramte det ud af parken—startende med det charmerende tapet. Designet med vandrende vinstokke, blomster, guldsmede, og fugle sat mod en elfenbenbaggrund, det indvarsler et bestemt feminint rum.

En uimodståelig konge seng stablet med fluffy sengetøj og puder er farvande foretrukne sted at læse, se en film, eller har morgenkaffe. “Det er en total tilbagetog,” siger hun. Sengen optager det meste af den ene væg, men Sass fandt plads til to luftige sideborde og et par kompakte vægsconces for at øge funktionen af det hyggelige fristed.

Overfor sengen er en anden nyrenoveret pejs og en behagelig stol til afslapning, læsning eller arbejde—en genskabelse af vignetten nedenunder. Sass genbrugte farvande egen kirsebær kommode, men var omhyggelig med at indarbejde andre trætoner (“for meget kirsebær ville være for meget 1990’ erne,” siger hun). En nubby hvid uld tæppe var en splurge-værdig prikken over i ‘ et til det luksuriøse værelse.

Projektet blev afsluttet under pandemien, og nu hvor farvands job er permanent fjernt, føler hun sig taknemmelig for, at hun gjorde det. “Det er så dejligt at have et rum, jeg kan nyde nu, hvor jeg ikke regelmæssigt går på et kontor,” siger hun. Sass tilføjer, ” dette projekt bragte mig glæde. Det er et sted for Annie, fuld af specielle ting, hun elsker.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.