5 plantebaserede morgenmadsideer for at starte din dag rigtigt

Plantebaseret spisning er blevet super populært i de senere år, da flere veganske produkter har fundet vej til markedet. Platforme som TikTok gør også kosten mere allestedsnærværende. Skabere som @thekoreanvegan har populariseret plantebaserede produkter som JustEgg, en ægerstatning, der koger ligesom slåæg, men er lavet af mung bønne. Hun skaber også utroligt kreative sammenvoksninger, der vil narre dine smagsløg, som denne grillede “ost.”

Folk har en tendens til at vige sig væk fra plantebaseret spisning, forudsat at det er for vanskeligt at inkorporere flere planter i din diæt og ikke får dig nok protein. Må ikke bekymre dig om, vi har * alle * tipsene til at gøre plantebaseret spisning let, sjovt og lækkert. Her er 5 lækre veganske morgenmad, der kan laves med varer i dit køleskab, og vil lade dig føle dig godt til at begynde din dag.

1. Savory sydvest tofu scramble

Tofu scramble er en legendarisk erstatning for røræg og kan suppleres med alle dine foretrukne omelet toppings. Tofu er temmelig flavorless, så du ved en opskrift er god, når masser af forskellige duftende krydderier er indarbejdet. Denne opskrift bruger spidskommen, hvidløgspulver og chilipulver for at opnå den lækre krydrede smag. Tofu giver en * masse * protein, som er bundet til at holde dig energisk hele dagen. Det inkluderer også grønnkål til nogle greener, kartofler til en servering af kulhydrater og endnu flere grøntsager for at tilføje smagen. Prøv denne plantebaserede scramble og åbn en dør med uendelige veganske muligheder.

2. Dejlig creme

Den bedste veganske iserstatning er dejlig fløde, passende navngivet for indholdet af kun frugt, hvilket gør denne søde skål spiselig til morgenmad. @veganlovinglife på Instagram er den dejlige creme dronning: hun skaber detaljerede og smukke skåle, som hun topper med sine yndlingsfrugter, granola, cookies og mere, hvilket viser, hvor sjovt plantebaseret spisning kan være. Tjek denne lækre frugtagtig dejlig creme opskrift på hendes side, og top det med hvad dit hjerte ønsker.

3. Avocado toast

Hvem kan gå galt med en perfekt skive avo toast til morgenmad? Ingen, det er hvem. Avocado toast er let, påfyldning og nærende, når det gøres rigtigt. En toast er virkelig det perfekte lærred til en plantebaseret morgenmad, fordi du kan sætte *noget* oven på en simpel avocado spredning, og det vil smage godt. En favorit kombination af mine er at sætte nogle stegte JustEgg samt nogle kimchi, som er en koreansk gæret kål (absolut lækker med en super sur og tangy smag). Tjek denne liste, der giver en masse inspiration til vegetabilske avocado toasts. Se hvad du har i dit køleskab, leg rundt og bygg noget godt!

4. Havre natten over

Perfekt til sommermånederne, kan denne forfriskende måltid være prepped natten før, hvilket gør din morgen meget lettere. Hvis du vil udforske plantebaseret spise mere, bør du overveje at investere i noget vegansk proteinpulver efter eget valg. Tilføjelse af det til dine havre eller smoothies hæver proteinniveauet markant og gør dit måltid meget mere nærende. Vedhæftet er min absolutte favorit natten havre opskrift, som indebærer blot at blande sammen ingredienser og venter på havre at blødgøre. Om morgenen topper jeg denne søde godhed med hindbær, banan, goji bær og mandelsmør!

5. Banan pandekager

Hvis du har en sød tand, er disse veganske bananpandekager ved at tilfredsstille alle dine trang. Mellem rigdom af de modne bananer og fluffiness af den kogte pandekage er dette den type morgenmad, der vil kaste dig, når du husker det er plantebaseret. Lav disse med dine besties efter en sleepover eller med dine søskende på chill morningseekend morgen, og top pandekagerne med alt hvad du vil! Prøv disse, og føl deres varme med din første bid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.