4 proteinpakket morgenmad for at vække din hjerne

Hvis du ikke har hørt det før: morgenmad er virkelig det vigtigste måltid på dagen. At have en solid, sund morgenmad øger dit fokus og vil gøre dig mere klar til at tage på dagen (selvom det er en biologi pop quui!!). Vi har oprettet en liste over nogle af vores foretrukne lækker proteinpakket morgenmad for at starte din fridag lige.

Mango-Mandel Smoothie Skål

Amp op din almindelige morgenmad smoothie med ekstra protein! Tilsæt yoghurt og top med friske bær og mandler for endnu mere yum i denne smoothie skål.

Havregryn med jordnøddesmør og banan

Ja, havregryn kan være delish! Tilsæt bananer for naturlig sødme og ekstra kalium, og jordnøddesmør for sunde fedtstoffer og protein. Denne opskrift vil absolut brænde din hjerne og din krop.

Morgenmad Burritos

Morgenmad burritos ser ikke kun velsmagende ud, men de * er * lækre! Endnu bedre fryser de godt. Tilbring lidt tid måltid-prepping din ugentlige morgenmad, og derefter pop dem i fryseren for resten af ugen. Næste gang du kører sent, en morgenmad burrito vil være der for at redde din morgen (og din dag!). Nyd vores favorit opskrift på denne morgenmad burrito.

Åben Bagel Morgenmad Sand Sandwichich
Krydre din klassiske alt bagel med en åben bagel morgenmad sand .ich. Tilpas det med hvad du har på hånden, hvilket gør det til den perfekte morgenmad, når du enten vil have alt eller ikke kan beslutte, hvad du skal forkæle dig med. Avocado? Check. Bacon? Check. En sprød bagel? Check.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.