2021 HENNEPIN COUNTY MASTER GARTNER VIRTUEL LÆRING HAVE TOUR

Allerede er billetter til salg til 2021 Hennepin County Master Gardener Volunteer ‘Virtual’ Learning Garden Tour. Bare $ 12, turen har fire forskellige haver i Hennepin County. Turn videovideoen frigives 10. September, og billetindehavere har adgang til videoen for det næste år. Den sidste del er vigtig for Frivilliggruppen, siger Mary Ellen Becker, en Hennepin County Master gartner og medlem af udvalget, der sætter turen sammen.

“Turen har to komponenter,” forklarer hun. Ud over at have professionelt producerede optagelser af de fire haver på turen, “tilføjede vi en uddannelsesmæssig komponent. Så, turen inkluderer smukke haver, men vi viser også billetindehavere, hvordan man gør det samme i deres egne værfter.”De fokuserede uddannelsesmuligheder vil omfatte vejledninger om beskæring, plantning af træer, klog vandingspraksis, og hvornår og hvordan man planter forårsløg.

Når man vælger haverne til turen, tilføjer Becker, “vi ser efter variation og efter muligheder for læring.”Ud over en smuk, klassisk sommerhushave inkluderer turen en skyggehave med stenlag, som husejere byggede selv. “Hun er også en feng shui-ekspert, så disse elementer er også indarbejdet i haven,” siger Becker.

En anden haven “er masser af sjove ting,” Becker siger, herunder en vand funktion, levende kyllinger, og hop vinstokke husejere høst for en familie, der gør øl. Den fjerde have har spændende plantevalg langs en bugtende sti i en lille gård, med den ene side lagdelt med stauder og enårige. “Gartnere vil finde masser af inspiration fra disse fire haver,” siger Becker, ” alt sammen mens de lærer at bringe deres yndlingsideer ind i deres egne værfter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.