10 wellellness hacks at være din bedste selv før skolen starter

I et ord er sommeren en tid med * ny*. Når vejret bliver varmt hvert år, bliver mulighederne pludselig uendelige, og alle de mål, du vil opnå, synes mulige. Hvis du føler sommerinspo og ønsker at afsætte denne sæson til at være dit bedste selv, skal du fortsætte med at læse, fordi vi har nogle tip, du vil beholde i din strandtaske.

1. Start hver dag med sol

En stor del af wellellness er, hvad du gør for at starte hver dag. Opsuge nogle D-vitamin i den store udendørs er en nøgle til at forbinde med din bedste selv. Sollys er en kendt humørforstærker, så start din dag med det vil hjælpe dig med at blive lykkeligere. Gør hvad du skal gøre, men gør det udenfor. Hænge ud med dine venner udenfor, læse din sommer læsning udenfor, spise morgenmad med din familie udenfor. Vejret er fantastisk, så du *bedre* drage fordel af det.

2. Spis sæsonmæssigt

En af de mest fantastiske ting ved den bedste sæson (Jeg er partisk, jeg ved, men kan du endda benægte det?) er, at de bedste frugter er i sæsonen. Jeg taler jordbær, vandmelon, avocado, blåbær og meget mere. Det er den type frugter, du serverer på et fad under en sommergrill, hvilket får dine gæster til at gispe over, hvor god kvaliteten er, og hvor forfriskende friskheden er. Disse ingredienser er forhøjet denne sæson, så find nogle sommeropskrifter, og se, hvordan tilfredsstillende spisning sæsonmæssigt kan være! Prøv denne vandmelonsalat eller denne blandede frugt sprød.

3. Medbring en vandflaske * overalt*

Du hørte mig. Overalt. Når du har vand med dig, er du bundet til aldrig at stoppe med at drikke det, hvilket er vigtigt, når solen slår ned, og du drypper i sved. Vi skal drikke omkring antallet af vores vægt i pund i ounces hver dag. I starten af hver dag skal du fylde din vandflaske og, afhængigt af dens størrelse, udfordre dig selv til at afslutte den så mange gange, som det tager at nå det magiske nummer.

4. Indarbejde meditation i din daglige rutine

Den vigtigste undskyldning for ikke at meditere? “Jeg har ikke tid.”Mange mennesker kæmper for at indarbejde meditation i deres travle tidsplaner, men sandheden er, at kun fem minutter om dagen gør en forskel. Uanset om du går til daglejr eller sover væk, tilbringer dine dage med at drive en lille virksomhed eller hænge ud med dine besties, kan du *begynde at meditere. Kom i en behagelig siddende stilling og indstil en timer i 5 minutter (eller længere, hvis du vil!). Brug den tid på at være opmærksom på din vejrtrækning og din vejrtrækning kun, rydde dit sind af alle sine bekymringer. Hvis du har brug for mere vejledning, skal du smide på en video eller podcast. Prøv dette hver dag i en uge, og du vil føle dig fantastisk.

5. Forpligte sig til en egenomsorg ritual ugentligt

At forpligte sig til praksis, der kun tjener til at opfylde dine egne mål og ønsker, er en enorm del af forbindelsen til dit bedste selv. Måske laver du en ansigtsmaske en nat hver uge. Måske vil du afsætte en time hver lørdag til læsning. Eller måske vil du begynde hver uge med at oprette en spredning i din bullet journal. Denne praksis behøver bestemt ikke at være begrænset til en gang om ugen, men pointen er at afsætte tid til dig selv til at gøre de ting, der får dig til at føle dig glad. Spørg dig selv, hvad du *virkelig* nyder. Det er det første skridt til at finde ud af, hvad selvpleje betyder for dig.

6. Solcreme, solcreme og meget mere solcreme

Og glem det aldrig! Hudpleje er en del af selvpleje, og din hud vil have dig til at beskytte den mod solens hårde UV-stråler. Lad ikke ønsket om at få tan distrahere dig fra det faktum, at det er det vigtigste at beskytte din hud. Du kan helt sikkert tan sikkert med solcreme på. Bær solcreme især når solen er stærk, men selv når det ikke er. tillid, din hud vil takke dig.

7. Find en bombe smoothie opskrift

Smoothies kan være utroligt nærende og godt afrundede, især hvis du inkorporerer ingredienser som proteinpulver eller chia frø– en fremragende kilde til fiber. Eksperimentere med disse årstidens frugter og skabe en smoothie, der til dig, er aldeles lækker. Prøv denne ferskenproteinsmoothie, eller erstatt fersken med en anden frugt, hvis du foretrækker det. Smoothies er så nyttige i at holde sig kølige, hydreret og godt fodret i sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.